cover image
Egyéb

KSI: előrelépés igen, visszalépés NEM

2014. március 10. 11:37

Jó úton halad a bentmaradás felé a KSI csapata, és ha sikerül kiharcolni az ob I.-es tagságot, jövőre is maradnak az első osztályban.

Az OSC elleni idegenbeli győzelem után a hétvégén 8-8-ra végzett a Péccsel a KSI, ezzel 16 pontos a csapat és a 11. helyen áll a tabellán. Érdekes, hogy ez volt az első döntetlene a sportiskolásoknak, mellette öt győzelem áll a nevük mellett.

A szezon előtt azt mondták, az sem baj, ha egyszer sem győznek, a lényeg a játékosok fejlődése, ehhez képest az utóbbi mellett pontokban is mérhető sikerélmények is érik a srácokat.

Az utóbbi időben ugyanakkor egyesek arról pletykálnak, hogy a csapat visszalép az ob I.-es bajnokságtól. Horváth János eloszlatta a kételyeket:

„Több barátom és kollégám is megkeresett telefonon, nekik és mindenki másnak is jeleztem: nincs szándékunkban visszalépni az ob I.-től, nem dobjuk be a törülközőt. Azért fáj a magyarázkodás, mert eddig már öt ob I.-es csapatot legyőztünk, gyűjtögetjük a pontokat. Ez a tervünk a jövőben is, és az alapszakasz utáni meccsek előtt szeretném leszögezni a találgatások és magyarázkodások megelőzése érdekében: bent szeretnénk maradni, és jövőre is az első osztályban szerepelnénk. Ehhez minden feltételünk adott, továbbra is azon vagyunk, hogy a saját utánpótlásunk tagjait jobb és még jobb játékosokká neveljük” – mondta a csapat vezetőedzője.

A hétvégén egyébként roppant fontos meccset vív a csapat, hiszen Szentesre utaznak, a 13. helyen álló csongrádiak otthonába.
Vízilabda hírek
ksi
horváth János