cover image
Egyéb

KSI-Szeged: vacsoracsata a Komjádiban

2014. február 22. 13:29

A három pont mellett a csütörtöki vacsora is tét volt a KSI-Szeged meccsen, végül a vendégek 13 góllal nyertek. A hazaiaknál Székely Bulcsú meccselt.

A bajnoki forduló szombat délelőtti mérkőzésén Székely Bulcsú dirigálta a sportiskolásokat, a lelátóról úgy tűnt, élvezte a feladatot, és mint nyilatkozatából kiderül, ez így is volt.

Vincze Balázsnak persze könnyebb dolga volt, mert a csapata az első negyed végére elhúzott, és magabiztos sikert aratott. Két sor játszott a szegedieknél, ők egymással is játszottak.
 
Székely Bulcsú: „A mai Szeged és a KSI nyilván nincs egy súlycsoportban. Nekünk az a feladatunk, hogy tanuljunk, ma is láthattunk nagyon sok szép dolgot. A Szeged pont az a csapat, amelyik az apró hibákat azonnal megbünteti, nekünk ezekből kell tanulni. Tényleg élveztem a meccset, nyilván ez egy egyszeri alkalom volt. Örülök, ha tudok segíteni és legfőképpen tudok tanulni a vezetőktől, Keszthelyi Tibitől és Horváth Jánostól. A játékosoknak köszönöm, hogy úgy álltak hozzá a helyzethez, ahogy. Ha valahol hosszú távú jövőt építenek, az a KSI. Sok munka van, dolgozni kell, gratulálok a Szegednek és persze a KSI játékosainak is.”

Vincze Balázs, a Szeged vezetőedzője: „Benne volt a mai meccsben, hogy ennyire sima lehet. A védekezésünk a második félidőre jobb lett, ez fontos volt. Két külön csapat játszott egymás ellen ma, egy csütörtöki vacsora volt a tét.”

A törökországi túráról is kérdeztük a szegediek vezetőedzőjét és persze a csapat körül kialakult helyzetről is.

„Jól sikerült a török edzőtábor, azért volt rá szükség, mert Szegeden nagyon kevés lehetőség van kétkapuzni, főleg erős ellenfelekkel szemben. A Galatasaray-jal edzeni egy remek felkészülési lehetőség volt, különösen úgy, hogy a repülőjegyen kívül minden mást biztosítottak, teljes ellátást kaptunk. Két évet játszottam ott, a jó kapcsolat megmaradt, így nemcsak jó helyen, hanem remek csapat ellen is tudtunk gyakorolni. A klubbal kapcsolatos fejleményekről egyelőre nem tudok mit mondani. Problémánk eddig nem adódott a főszponzor távozásából, így addig, amíg nem érezzük ezt, nincs is értelme mással foglalkozni, mint azzal, hogy jó edzéseket tartsunk és jó mérkőzéseket játsszunk. Nekünk ez a feladatunk.”

Eredmény – ob I.-es férfibajnokság, 19. forduló:

KSI SE – Szegedi VE 9-22 (3-7, 3-3, 0-5, 3-7)
Játékvezetők:
dr. Fekete, Füzesi

KSI: Kardos – Miklós 2, Fejős 1, Kovács Gergő 1, Marnitz M. 1, Márkus 1, Kalanovics 1. Csere: Szokolay (kapus), Szedmák 1, Kerschbaum, dr. Hangody Gy., Varga M. 1, Hulmann, Hangody A. Vezetőedző: Székely Bulcsú
Szeged: Molnár D. – Szivós 2, dr. Molnár 4 (1), Juhász 1 (1), Kunac 1, Tóth M. 4 (1), Seman. Csere: Nagy V. (kapus), Decker 2, Jansik Sz. 2, Sánta, Vincze M. 1, Kiss Cs. 4, Hegedűs G. 1. Vezetőedző: Vincze Balázs

Gól/emberelőny: 3/11, illetve 4/7
Ötméteresek: -, illetve 3/3
Vízilabda hírek
ob 1
ob 1-es bajnokság
szeged
ksi
vincze balázs
székely bulcsú