cover image
Egyéb

Hivatalos: Vámos Márton - Olympiakos Piraeus

2022. augusztus 3. 15:43

A Ferencvárostól távozó Vámos Márton pályafutása során először igazolt külföldre: a magyar válogatott balkezes világ- és Európa-bajnoka ismét a Bajnokok Ligája nyolcas döntőjébe vezetné az Olympiakost. Az klub honlapjának elárulta, régóta tervben volt az átigazolás.
 
„Ez lesz az első idényem Magyarországon kívül, nagyon izgatott vagyok, hogy külföldön játszhatok - hangsúlyozta Vámos. - Nagy megtiszteltetést jelent, hogy ilyen hagyományokkal rendelkező klubban folytathatom a pályafutásomat. Az elmúlt években már tárgyaltunk az Olympiakosszal, mostanra pedig sikerült megegyeznünk. Azon leszek, hogy a legjobb tudásom szerint segítsem a klubot, amellyel szeretném megnyerni a görög bajnokságot, és természetesen visszatérni a Bajnokok Ligája nyolcas döntőjébe."
 
Vámos Márton jelenleg nincs ott a válogatottban, hiszen mint Varga Zsolt szövetségi kapitány korábban elmonda: „A válogatottban is alapembernek számító Vámos Márton szemműtét után regenerálódik, ezért nem tudja velünk megkezdeni a felkészülést."
 

Vízilabda hírek
vámos márton