cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Masszázs a játékosoknak, Benedek Tibor kontójára

2013. június 9. 15:03

A belvárosi Magnolia Day Spa vendégei voltak férfiválogatottunk játékosai: jacuzzi, masszázs volt a program, a cehhet, ha képletesen is, a szövetségi kapitány állta.

Az V. kerületi Zoltán utcában, a Magnolia Day Spa-ban gyülekezett a Világliga Szuperdöntőjére készülő férfiválogatott, ahogy Benedek Tibor mondta: „kissé hirtelen volt az átmenet az eddigi kemény programok után, hiszen szerdán homokzsák-pakolással indítottunk, aztán következett két nagyon hajtós edzés, csütörtökön délelőtt megint – ehhez képest most csak jacuzzi, szauna, masszázs szerepelt a délutáni programban.

A meglehetősen exkluzív helyszínre a szövetségi kapitány vitte el a csapatot, és ő is állta a keret tagjai által igénybe vett szolgáltatások ellenértékét. Persze, volt miből. „Az év elején kaptam itt egy díjat, ami mellé egy egymillió forintos bérlet járt. Akkor máris mondtam, hozom majd a csapatot, mert én képtelen lennék egy ekkora keretet lemasszíroztatni...

A Magnolia Day Spa vezetői mindenben szeretik a minőséget – így a művészetben és a sportban is. Ruttner Zoltán társtulajdonos elmondta, évente díjat adnak át egy-egy sportolónak és művésznek, az idén választásuk Zsédényi Adriennre (Zsédára) és Benedek Tiborra esett; innen a kapcsolat.

Ruttner Zoltán közölte, a környékbeli ötcsillagos szállodák vendégei egyre nagyobb számban keresik fel a Magnoliát, és a visszajelzések alapján elégedettek. „Tízeseket kapunk rendszeresen, azaz hasonló, vagy még jobb színvonalat kapnak, mint a hoteljükben. Nálunk tényleg a legjobb szakemberek dolgoznak, nagyon figyelünk arra, hogy a nívó állandó legyen. Tudja, nagyon el lehet rontani a masszírozást, jártam én már több olyan luxushotelben, ahol öt perc után azt mondtam a masszőrnek, inkább hagyja abba...

A Magnoliában mindenféle masszázs kérhető, sportos, lazító, relaxációs, olajos, és még sok más – „mindig extrára törekszünk”, tette hozzá Ruttner Zoltán.
Nos, most ebből a kínálatból válaszhattak kedvükre játékosaink, akik szintén elégedettek voltak a kiszolgálással, azaz szívesen visszajönnének – és talán még egy újabb körre is futja a kapitány nyereménybérletéből, akár már Barcelona előtt is.
Vízilabda hírek
Férfi válogatott