Női válogatottunk „megizzadt” a SEAT csapata ellen

2021. december 02. 14:18

Barátságos, ám igazi presztízsmeccset vívott egymással a Cseh Lászlóval „megerősített” Porsche Hungária és a SEAT divízió néhány munkatársa a miniedzőtábort tartó női válogatottunkkal. Az esemény olyan jól sikerült, hogy nem lennénk meglepve, ha hamarosan egy „visszavágót” is rendeznének a felek.

Fotók: Porsche Hungária

A Magyar Vízilabda Szövetség elkötelezett támogatója, a Porsche Hungária, és a magyar vízilabda-válogatottak gépjármű-flottáit biztosító SEAT márka képviselői komolyan gondolják, hogy sportágunk minden rezdülését követik: kihívták ugyanis női válogatottunkat egy barátságos mérkőzésre, amelyet Bíró Attila kerete rövid edzőtáborának végén, kedden este rendeztek meg a Hajós-uszodában.

A SEAT csapata néhány újságíróval, illetve egy igazi klasszissal, a pályafutását a tokiói olimpia után befejező Cseh Lászlóval egészült ki - azaz figyelnie kellett a lányoknak a vízben, lazítani egy pillanatra sem lehetett.

A számszerű végeredményről, esetleges sérülésekről és anyagi károkról nem érkezett jelentés, mindenesetre a Porsche Hungária és a SEAT a mérkőzést követően büszkén köszöntötte a nyári olimpián sporttörténelmet író és bronzérmet szerző magyar női válogatottat, ahogyan Cseh Lászlót is.

A SEAT márka évek óta a magyar vízilabdasport elkötelezett támogatója, májusban például új flottát biztosított női válogatottunk tagjainak.

A mérkőzés főszereplői, közreműködői remélik, hogy hamarosan újra megmérkőzhetnek egymással a csapatok, jó kedvre és kellemes élményekre ugyanis mindig vevők vagyunk!E.ON Férfi OB I

BVSC-Zugló - AHID-VasasPlaket

2022. jan. 30. 14:05

HUN-MNE világliga, 2022. január 18. (Fotók: Derencsényi István/MVLSZ))
Férfiválogatott edzés, 2022. január 4. (Fotók: Kovács Anikó/MVLSZ))
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok