cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Női

SEAT Kupa: kétmeccses magyar-kanadai ütközet

2021. július 5. 12:00

Hétfőn 19:30-tól, kedden 14 órától rendezik a mérkőzéseket - mindkettőt az M4 Sport élőben közvetíti. Tekintettel arra, hogy a tokiói olimpia előtt ezen a tornán lép fel utoljára itthon a csapat, most kínálkozik alkalom a szurkolóknak elköszönni, a lányok szeretettel várnak mindenkit a Margitszigetre.

Azok után, hogy három napon keresztül férfiválogatottunk volt fókuszban a Margitszigeten, most két napig női válogatottunk kerül rivaldafénybe. Avagy a BENU Kupa után következik a SEAT Kupa, amelyen kétfelvonásos magyar-kanadai összecsapásra kerül sor.
 
Bíró Attila is hat napja jelölte ki a tokiói keretét, amelyet a mutatott jó teljesítmények lévén az elmúlt évek legkönnyebb kerethirdetésének nevezett. No, igen, a játékosok az athéni Világliga Szuperdöntőjében maradandót alkottak, ezüstéremmel jelezték, nem véletlenül utaznak majd nagy tervekkel az olimpiára.
 
Kanada válogatottja jó ismerősünk: Athénban a csoportmeccsek során egy góllal, 13-12-re a rivális nyert, ám az elődöntőben következett a revans, amikor is a mieink 14-10-re diadalmaskodtak. Hétfőn és kedden újabb két parti következik, de gyorsan tegyük hozzá, addig sem lustálkodnak a felek, hiszen napok óta kemény edzőmeccseken „kóstolgatják" egymást. Már csak ezek alapján is borítékolható, hogy kimondottan érdekfeszítő találkozókra van kilátás!
 
Hétfőn 19:30-tól, kedden 14 órától rendezik a mérkőzéseket - mindkettőt az M4 Sport élőben közvetíti. Tekintettel arra, hogy a tokiói olimpia előtt ezen a tornán lép fel utoljára itthon a csapat, most kínálkozik alkalom a szurkolóknak elköszönni, ezért a lányok szeretettel várnak mindenkit a Margitszigetre - itt lehet belépőt váltani!
 
 seatossss.jpg A magyar női válogatott olimpiai kerete

Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Magyari Alda (Dunaújváros)
Mezőnyjátékosok: Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Illés Anna (FTC), Keszthelyi-Nagy Rita (UVSE), Leimeter Dóra (BVSC), Parkes Rebecca (UVSE), Rybanska Natasa (UVSE), Szilágyi Dorottya (Dunaújváros), Szücs Gabriella (UVSE), Vályi Vanda (FTC)
(A játékosok klubjaként azt a csapatot jelöltük meg, amelyből kiharcolták a kerettagságot.)

Vízilabda hírek
Női válogatott
seat
Bíró Attila