cover image
Egyéb

FTC-OSC elődöntő, nézőkkel: lesz-e mindent eldöntő csata?

2021. május 13. 17:41

Továbbra is a meccsben maradásért játszik a bajnoki címvédő FTC Telekom Waterpolo az E.ON OB I elődöntőjében az OSC Újbuda ellen.

A Komjádi-uszodában rendezik a bajnoki elődöntő második felvonását. Az első előtt 6-0-s előnyben volt az OSC, Varga Dániel csapata ugyanis mindkét alkalommal le tudta győzni a címvédőt az alapszakaszban. Az „odavágón" a zöldek sok hiányzóval küzdöttek, legutóbb viszont remekül játszott az OSC, így tudott nagy előnyt szerezni a playoffra.

Csakhogy az FTC az első meccsen 7-2-es erődemonstrációt tartott, így a Komjádiban rendezendő meccs esélyesének mondható. Ugyanakkor az újbudai csapat bizonyította már a szezonban, hogy sok mindenre képes, legutóbb például 4-1-re megnyerte a Szolnok elleni Euro Kupa-döntő negyedik negyedét, így visszahozta reményeit a nemzetközi kupa elnyerésére, végül az 5 méteresek során a Szolnok volt a jobb.

Kérdés, hogy ez a meccs mennyire viselte meg mentálisan az OSC-t, erre is választ kapunk 19:45-től a Komjádiban, és az M4 Sport képernyői előtt.

A Ferencváros döntése alapján nézők előtt rendezik meg a mérkőzést, de a klub hivatalos weboldalán jelzett feltételek mellett, amelyek a következők:

A 18 év felettiek kizárólag a védettséget igazoló plasztikkártyával és személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be az uszodába! Háziorvos által írt dokumentumot nem fogadnak el! A18 év alatti nézők csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

Arra kérnek mindenkit, hogy a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a másfél méteres távolság betartására.

A maszk viselése felnőtteknek ajánlott, 18 éven aluliaknak kötelező zárt térben!

Vízilabda hírek