cover image
Egyéb

Breaking news: az olimpiai sorsolás vasárnap élőben nálunk!

2021. február 19. 15:40

A Magyar Vízilabda Szövetség a FINA-val ápolt kiváló partneri viszonyának hála vasárnap 18:30-től élőben közvetítheti oldalán a tokiói olimpia rotterdami sorsolását, emellett vendégeink egy budapesti stúdióból elemeznek majd.

Vasárnap izgatottan Rotterdamra figyel majd a vízilabdavilág, ahol a férfi olimpiai kvalifikációs torna döntője után a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) vezérkara kisorsolja a tokiói olimpia női és férfi csoportjait.
 
A Magyar Vízilabda Szövetség a FINA-val ápolt kiváló kapcsolatának hála honlapján, a waterpolo.hu oldalon 18:30-tól élőben közvetítheti a ceremoniát, így első kézből, azonnal tudja tájékoztatni olvasóit, a magyar pólórajongókat a fontos eseményről. A még színesebb közvetítés érdekében a hollandiai helyszínről dr. Molnár Tamás alelnök, FINA és LEN vízilabda bizottsági tag nyilatkozik majd, és egy budapesti stúdióból is jelentkezünk, ahol vendégeink, Európa-bajnok kapusunk, Gangl Edina és az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Hosnyánszky Norbert közvetlenül a sorsolás után elmondja érzéseit.
 
„Kommunikációs szempontból egy újabb szintlépés következik a szövetség életében. Az utóbbi hónapokban emelkedett a social média felületeinken a követőink száma, érezhető, hogy kiemelt az érdeklődés a sportág iránt. Ebben az évben készülünk további fejlesztésekre, amelyekkel progresszívebben tudjuk a híreinket továbbítani a szurkolók felé. A vasárnapi közvetítés a Nemzetközi Úszószövetséggel ápolt remek kapcsolatunknak köszönhető, nagy megtiszteltetés, hogy élőben adhatjuk az év legjobban várt rendezvényének részeseményét, a tokiói olimpia csoportjainak kialakulását. Bízom benne, hogy a hazai szurkolók örülnek majd ennek a kis mini adásnak" - fogalmazott Pehl Bernadett, az MVLSZ kommunikációs vezetője. 
 
finalogooo.jpg Olimpiai kiemelés
Férfiak
1. kalap: Olaszország, Spanyolország. 2. kalap: Szerbia, Magyarország. 3. kalap: Egyesült Államok, Ausztrália. 4. kalap: Dél-Afrika, Kazahsztán. 5. kalap: a selejtező 1. és 2. helyezettje. 6. kalap: a selejtező 3. helyezettje, Japán

Nők
1.kalap: Egyesült Államok, Spanyolország. 2. kalap: Oroszország, Ausztrália. 3. kalap: Magyarország, Hollandia. 4. kalap: Kanada, Kína. 5. kalap: Dél-Afrika, Japán
 
 
 
 
 

Vízilabda hírek
märcz tamás
Férfi válogatott
Női válogatott
sorsolás