cover image
Egyéb

E.ON OB I: Honvéd-siker a Vasas ellen!

2020. november 27. 20:31

Szivós Márton csapata egy izgalmas mérkőzésen, jó kapusteljesítménnyel legyőzte a hét közben az A Híd VasasPlaket együttesét az E.ON OB I egyetlen pénteki mérkőzésén.

Mivel a Vasas magabiztosan győzte le a Miskolcot legutóbb, és a korábban kieső játékosok visszatértek (így a Mitrovics, Brguljan, Randjelovic trió is) a keretbe, már talán egy kicsivel esélyesebbnek számítottak a vendégek a péntek esti találkozón a hosszabb ideje meccsben lévő Honvédnál.

Ehhez képest a nagyszünetben 3-2-re vezetett a Honvéd, egy sokáig gólszegény mérkőzésen, ráadásul a fordulás után Kiss Bálint góljával (ő tavaly a Vasasban játszott Honvéd-nevelésként) már kettővel mentek a hazaiak.

Decker Attila remekelt a kapuban, miközben a túloldalon nem sültek a kezek, Drasko Brguljan 0/6-tal, Bátori Bence 1/5-tel, Vadovics Viktor és Sava Randjelovic 1/4-gyel állt a harmadik negyed derekán. A végén Szatmári Kristóf egyenlített a dudaszó előtti másodpercben, 4-4-ről jöhetett a zárónegyed.

Amely Bátori-góllal indult, 2-1 után vezetett ismét a Vasas, de a csapatba a szezonban remekül beilleszkedő Ekler Bendegúz második góljával ismét egál volt az állás. Sőt, Takács Bálint kiállítása után időt kért Szivós Márton, a fórt pedig Simon Roland kihasználta, újra a hazaiak jártak előrébb.

Miután egy újabb előnyt használt ki Kevi Bendegúz (7-5), eldőlni látszott a meccs 37 másodperccel a vége előtt, Sava Randjelovic gólja pedig már  valóban nem osztott, nem szorzott.
 
A Honvéd lett gazdagabb három ponttal.

E.ON OB I, a 6. forduló mérkőzése:

Budapesti Honvéd-A Híd VasasPlaket 7-6 (2-2, 1-0, 1-2, 3-2)
Gólszerzők
: Ekler 2, Kiss B. 1, Kevi 1, Hosnyánszky 1, Simon R. 1, Fejős 1, illetve Bátori 2, Randjelovic 2, Szatmári 1, Vadovics 1
(Teljes jegyzőkönyv: itt)
Vízilabda hírek
honvéd
vasas