cover image
Egyéb

E.ON Férfibajnokság: miskolci- és OSC-siker

2020. november 4. 20:40

Kis István együttese a KSI-t, Varga Dániel csapata a Szentest győzte le.

Két korábban halasztott mérkőzést pótoltak az E.ON Férfibajnokságban.
 
A jövő heti Bajnokok Ligájára is készülő OSC két 6-0-s negyeddel vezetett a nagyszünetben 12-0-ra a Szentes ellen. Csak úgy, mint a Debrecen ellen, a harmadik negyed utolsó percében kapta az első gólt (avagy a helyét Dévai Kristófnak átadó Lévai Márton ezúttal is hibátlan maradt) - attól a meccstől ez annyiban különbözött, hogy a záró etapban betalált még ötször az ellenfél... Az OSC végül 25-ig jutott. Varga Dániel együttese 9 meccs után 22 ponttal harmadik a százszázalékos Szolnok, FTC duó mögött, a Pellei Csaba irányította Szentesnek 6 találkozó után 4 pontos.
 
A Miskolc az első negyedben három gólt jegyző Biros Barnabás vezérletével tett szert 5-2-es előnyre, s ugyan a KSI a folytatásban is végig egyenrangú ellenfele volt, kétség nem férhetett a hazai győzelemhez - ebből Biros és Magyar Márton öt-öt góllal vette ki a részét. Kis István csapata 8 meccs után 13 pontos, Horváth János fiatal legénysége 10 mérkőzés után pont nélkül áll.
 
E.ON Férfibajnokság

A 7. fordulóból pótolt mérkőzés
OSC-Újbuda-Metalcom-Szentes 25-6 (6-0, 6-0, 8-1, 5-5)
Gólszerzők:
 Tóth M. 4, Erdélyi 4, Salamon 3, Sziládi 3, Manhercz 2, Csacsovszky 2, Dala 2, Burián 2, Várnai, Bundschuh, Rácz, ill. Hegedűs 2, Somogyi 2, Mátyók, Lajkó
(Teljes jegyzőkönyv: itt)
 
A 8. fordulóból pótolt mérkőzés
PannErgy-Miskolc-KSI SE 15-10 (5-2, 2-1, 3-3, 5-4)
Gólszerzők:
 Biros B. 5, Magyar 5, Vismeg Zs. 2, Vismeg B., Lukács, Hornyák, ill. Szalai 3, Gábor 2, Pető 2, Lantos, Csapó, Dubinák
(Teljes jegyzőkönyv: itt)
 

Vízilabda hírek
e.on férfibajnokság