Rendkívüli közlemény

2020. augusztus 12. 15:00

A Ferencvárosi Torna Club hivatalosan tájékoztatta a Magyar Vízilabda Szövetséget, hogy a BENU Magyar Kupában érintett csapatuknál a szerda reggeli koronavírus-tesztelés során négy játékos pozitív Covid-19 mintát produkált.

A hír jelentőségét mérlegelve azt a fájdalmas, de véleményünk szerint egyetlen helyes döntést hoztuk, hogy a BENU Férfi Magyar Kupa mérkőzéseinek további lebonyolítását elhalasztjuk.

A megvásárolt jegyek a terveink szerint a későbbi eseményre beválthatók lesznek, igény esetén pedig visszaválthatók.

Igyekszünk mihamarabb további tájékoztatást adni.

Magyar Vízilabda Szövetség

Kiegészítés: a Ferencváros közleménye szerda délután:

Az FTC-Telekom férfi vízilabdacsapatának négy játékosa pozitív Covid-19 tesztet produkált, ezért a csapat valamennyi tagja és az edzők házi karanténba kerültek és megfigyelés alatt vannak. Az érintett vízilabdázók jól vannak és tünetmentesek. A klub minden további intézkedést betart és folyamatos kapcsolatban van az Országos Tisztifőorvosi Hivatallal, melynek ajánlásait, előírásait figyelembe véve járt el.

Az FTC-MVM Sportközpont működését az eset nem befolyásolja, az edzések, foglakozások minden sportágban továbbra is az egészségügyi előírások maximális betartása mellett zajlanak.

BVSC Zugló - ZF-Eger

2020. okt. 24. 17:00

UVSE Hunguest Hotels - FTC Telekom

2020. nov. 07. 16:45