cover image
Egyéb

A BENU Női Magyar Kupa is elkezdődik!

2020. július 27. 9:00

A hölgyek sorozata két csoportban kezdődik el, ezt követi majd a végjáték; a legnagyobb esélyesek továbbra is az UVSE, a Dunaújváros, az FTC és a BVSC csapatai.

A Budapesti Honvéd-III. kerületi TVE mérkőzéssel ma kezdetét veszi a BENU Női Magyar Kupa versenysorozata is. A hölgyek lebonyolítása - már csak a résztvevők száma miatt is - más, mint a férfiaké. A tíz résztvevőt az előző idény eredményei alapján két ötös csoportba sorolták, ezekben a csoportokban oda-vissza alapon mindenki mindenkivel játszik, majd az így kialakult sorrend alapján következhet a kupa végleges szakasza.
 
A szakértők továbbra is az UVSE, Dunaújváros, FTC, BVSC négyest tartják esélyesnek arra, hogy versenyben legyenek a trófeáért, tekintettel többek között arra, hogy válogatottunk játékosai ebben a négy klubban játszanak. De miután rajtuk kívül is sok a szépreményű vagy éppen sok nagy csatát megélő pólós, illetve Szentesen, Szegeden, Tatabányán, a III. kerületi TVE-ben és a Honvédban is sok-sok tehetség igyekszik kibontakoztatni szárnyait, érdemes a sorozatot végig követni.
 
Az M4 Sport az 5. fordulóból az FTC-UVSE (18:00) és a BVSC-Dunaújváros (19:30) rangadót élőben közvetíti, mint ahogy a végjátékot is műsorára tűzi majd.
 
A BENU női Magyar Kupa csoportjai - részletes program itt!
A-csoport:
UVSE-Hunguest Hotels, FTC-Telekom Waterpolo, ZF-Eger, Hungerit-Szentes, Tatabánya
B-csoport:
Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics, BVSC-Zugló Diapolo, III. kerületi TVE, Szegedi NVE, Budapesti Honvéd

Az 1. forduló programja
2020. július 27., hétfő

Honvéd-III. kerületi TVE, Széchy-uszoda, 19:30
2020. július 28., kedd
Tatabánya-Eger, Tatabánya, 13:00
BVSC-Szeged, Laky-uszoda, 18:00
FTC-Szentes, Népliget, 19:30



Vízilabda hírek
benu magyar kupa