Elnöki látogatás Kaposváron – Magyar Kupa-meccsek a városban

2020. június 30. 20:00

Vári Attila: „Kaposvár városa évek óta a sportág egyik oszlopának számít, ezért is döntött úgy a szövetség, hogy a Virágfürdő lesz a sorozat egyik házigazdája.”

Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke kedden Kaposváron járt, ahol a helyi vízilabdaélet mellett a BENU Férfi Magyar Kupa volt a téma. Nem véletlenül: hivatalos bejelentés született arról, hogy a város is házigazdája lesz majd a sorozatnak!

Július végétől négy hétvégén át küzdenek meg egymással az OB I-es csapatok, a 16 tagú mezőnyt a versenykiírásnak megfelelően négy csoportba osztják majd, így alakul ki az első forduló menetrendje. Az egyik ilyen csoportnak Kaposvár ad majd otthont.

Vári Attila a somogyi megyeszékhelyen elmondta: „Kaposvár városa évek óta a sportág egyik oszlopának számít, ezért is döntött úgy a szövetség, hogy a Virágfürdő lesz a sorozat egyik házigazdája.”

A keddi sajtótájékoztatón Dér Tamás, Kaposvár alpolgármestere hozzátette: a város a legjobb magyar csapatokat láthatja majd vendégül, az itt élő fiatalok pedig igazi példaképeket figyelhetnek majd testközelből.

Fodor Rajmund, a Kaposvári Vízilabda Klub szakmai igazgatója szerint otthon játszani mindig előnyt jelent egy csapat számára és bízik benne, hogy jó meccseket és hazai sikereket láthat majd a kaposvári közönség.

A BENU Férfi Magyar Kupa sorsolását július 10-én tartják.E.ON Férfi OB I

Szolnoki Dózsa - FTC-Telekom

2021. ápr. 29. 19:15

E.ON Férfi OB I

OSC ÚJBUDA - FTC-Telekom

2021. máj. 02. 14:05

E.ON Női OB I, Döntő, 3. mérk.: UVSE-Dunaújváros 2021.04.24. (Fotók: Kovács Anikó)
E.ON Női OB I, Döntő, 2. mérk.: Dunaújváros-UVSE 2021.04.21. (Fotók: Derencsényi István)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok