Kardos Gergely – Douai; Aaron Younger – Recco

2020. június 08. 12:54

Fotó: Fehér Anna

A francia bajnokságban szereplő Douai együttesénél folytatja pályafutását Kardos Gergely, a magyar férfi vízilabda-válogatott keretének tagja. A vlv.hu szakportál híre szerint az Egertől távozott 24 éves kapus egyéves szerződést kötött a klubbal. „Nemzetközi szintű kapus, valódi hozzáadott értéket jelent a csapatunk számára. Remélem, hogy sikerül kivívnia a helyét az olimpián szereplő magyar válogatottban. Fiatal, tehetséges és várhatóan könnyen beilleszkedik majd fiatalokból álló csapatunkba” – idézte Yann Clay vezetőedzőt az oldal.

Távozik az FTC-Telekomtól, és ősztől a Pro Reccóban folytatja pályafutását Aaron Younger. A 28 éves ausztrál világklasszis 2018-ban szerződött Szolnokról a fővárosi klubba, amellyel két év alatt a Bajnokok Ligája mellett magyar bajnokságot, magyar Szuperkupát, továbbá két-két Magyar Kupát és európai Szuperkupát nyert.

„Egyfelől izgatott vagyok, mert valami új vár ránk, másfelől viszont szomorú, mert kilenc év után hagyom el Magyarországot – nyilatkozott a Fradi Médiának családja körében. – Az utolsó két szezont itt töltöttem a Fradiban, amely egy remek klub, fantasztikus csapattal, játékosokkal és szurkolókkal. Nehéz volt meghozni ezt a döntést, mert minden jó volt itt, tényleg semmi hiányérzetem nincs.”Női OB I

DUE-Maarsk Graphics - UVSE Hunguest Hotels

2020. okt. 24. 17:00

E.ON OB I: Eger-Vasas 6-8 (Fotók: Fehér Anna)
Ott voltunk a Fitbalance-on (Fotók: Derencsényi István)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok