cover image
Egyéb

Kardos Gergely – Douai; Aaron Younger – Recco

2020. június 8. 12:54

A francia bajnokságban szereplő Douai együttesénél folytatja pályafutását Kardos Gergely, a magyar férfi vízilabda-válogatott keretének tagja. A vlv.hu szakportál híre szerint az Egertől távozott 24 éves kapus egyéves szerződést kötött a klubbal. „Nemzetközi szintű kapus, valódi hozzáadott értéket jelent a csapatunk számára. Remélem, hogy sikerül kivívnia a helyét az olimpián szereplő magyar válogatottban. Fiatal, tehetséges és várhatóan könnyen beilleszkedik majd fiatalokból álló csapatunkba” – idézte Yann Clay vezetőedzőt az oldal.

Távozik az FTC-Telekomtól, és ősztől a Pro Reccóban folytatja pályafutását Aaron Younger. A 28 éves ausztrál világklasszis 2018-ban szerződött Szolnokról a fővárosi klubba, amellyel két év alatt a Bajnokok Ligája mellett magyar bajnokságot, magyar Szuperkupát, továbbá két-két Magyar Kupát és európai Szuperkupát nyert.

„Egyfelől izgatott vagyok, mert valami új vár ránk, másfelől viszont szomorú, mert kilenc év után hagyom el Magyarországot – nyilatkozott a Fradi Médiának családja körében. – Az utolsó két szezont itt töltöttem a Fradiban, amely egy remek klub, fantasztikus csapattal, játékosokkal és szurkolókkal. Nehéz volt meghozni ezt a döntést, mert minden jó volt itt, tényleg semmi hiányérzetem nincs.”
Vízilabda hírek
karos
younger