cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Női

Női válogatottunk káprázatos videóval jelentkezett

2020. május 14. 10:43

A háromhetes felkészülés alatt ezzel is színesíteni akarták a programot, népszerűsíteni a női pólót. A megvalósítás egyik vezére, a születésnapos Gurisatti Gréta elmondta, örül, hogy végre meghatározták az olimpiai selejtező időpontját (2021. január 17-24.). Ami legalább ilyen fontos: az Eb-n megsérült ujja szépen javul, már védőeszköz nélkül edz.

Tekintettel arra, hogy hermetikus elkülönítés mellett harmadik hete edz, lakik együtt női válogatottunk a Császár-Komjádi Uszodában, illetve annak hotel részében, a tréningek mellett jut idő a közösségépítés különböző fázisaira. Ennek jegyében készítettek a lányok egy pazar videót, amelynek részleteit külön-külön tettek előbb közzé, majd aztán egyben kommunikáltak.
 
„Az ötletet a netről láttuk, több ilyen videó is volt. Szerettük volna feldobni a hétköznapjainkat, egy kis plusz vidámságot csempészni a hétvégére, mert azért nehéz már ez a bezártság. Ennek ellenére nagyon jól érezzük magunkat, nagyon szívesen vett részt mindenki ebben a videóban, saját ötlettel szállt bele mindenki. Direkt külön raktuk föl a saját videóinkat, hogy egy kicsit spoilerezzük. Nekünk nagyon tetszik a végeredmény, remélem, másoknak is" - fogalmazott a megvalósítás vezére, a közösségi médiahasználatban is igencsak jártas Gurisatti Gréta, akinek 4-es sapkája köré épül a felvétel, s aki dunaújvárosi klubtársával, Horváth Brigittával ma ünnepli születésnapját. A felkészülés alá esett Leimeter Dóra és a videóban feltűnő szövetségi kapitány, Bíró Attila szülinapja is - a hangulatra nem lehetett panasz.
 
„Pénteken megyünk haza, hosszú három hét volt. Jó, érzés volt, hogy előbb mehettünk vízbe, és szerencsére jövő héttől már mindenki készülhet a klubjában. Birge szülinapján játékos edzés volt, aminek nagyon örülünk, de ennek a hétnek az első felében jócskán bepótoltuk a munkát. Természetesen lazább felkészülés volt, mint egy világverseny előtt, de ezen a héten például már videóztunk is. Most már tudjuk a selejtező időpontját is, ami végre egy kézzel fogható cél lett mindenki számára. A nagy bizonytalanságban így végre egyre több biztos pont lesz" - tette hozzá az Európa-bajnoki bronzérmes kiválóság, aki a kontinensviadalon összeszedett ujjsérülése kapcsán megjegyezte: „Szerencsére a karantén során volt időm passzolgatni a trambulinnal, megerősödött az ujjam. Mióta újra edzésben vagyunk, a duzzanat is sokkal lejjebb ment. Minden védőeszköz nélkül tudok edzeni. Sajnos a karantén pont akkor jött, mire éppen úgymond visszahoztam magamat a műtétből. De mostantól januárig nincs megállás!"
watch?v=OiE9bUrbQ8A  
 

Vízilabda hírek
Női válogatott
gurisatti gréta