cover image
Egyéb
Utánpótlás
Női

Pythia-kupa: bronzérmes a magyar U17-es leányválogatott

2019. augusztus 18. 19:15

A szeptemberi, voloszi kontinensbajnokságra készülő magyar U17-es leányválogatott a harmadik helyen zárta a háromnapos, görögországi Pythia-kupát.

Fontos állomásához érkezett a szeptember 1. és 8. között a görögországi Voloszban megrendezésre kerülő, U17-es Európa-bajnokságra készülő magyar leányválogatott felkészülése. Zantleitner Krisztina és Varga Tamás együttese augusztus 16. és 18. között a Pythia-kupán vett részt és tette próbára tudását. A háromnapos, nemzetközi tornán - melynek a szintén görög város, Itea adott otthont -, Görögország, Hollandia, Magyarország, Olaszország, Új-Zéland és Szerbia csapott össze egymással.
 
A mieink mérlege két győzelem, egy döntetlen és egy vereség, így a dobogó harmadik fokán, bronzérmesként zárták az erőpróbát!
 
Pythia-Kupa, U17-es leány torna
Itea (Görögország), 2019. augusztus 16-18.
 
Eredményienk
Magyarország-Új-Zéland 11-2 
Magyarország-Görögország 11-11
Magyarország-Olaszország 7-9 (elődöntő)
Magyarország-Görögország 8-7 (bronzmeccs)
 
A magyar csapat: Forgács Lili, Borsi Ilona, Somogyvári Lili, Neszmély Boglárka, Ramocsai Vera, Dömsödi Dalma, Magyari Gabriella Sára, Zantleitner Noémi, Dobi Dorina Lili, Sümegi Nóra Virág, Alaksza Noémi, Dávid Cila, Szabó Nikolett, Pőcze Panna, Megyesi Paura. Edzők: Zantleitner Krisztina, Varga Tamás

Vízilabda hírek
Utánpótlás
Utánpótlás - Leány korosztályos tehetséggondozó 2002