cover image
Egyéb

Három magyar csapat Kvangdzsuban

2019. augusztus 2. 9:35

Augusztus 5. és 18. között Kvangdzsuban rendezik a 18. FINA Masters Világbajnokságot. A dél-koreai világversenyen az Oázis SC (40+), az YBL-Octopus (45+), valamint a Sunday Boys (55+) képviseli hazánkat.

„Immáron a repülőtéren - nagy útra készül az Oázis SC Európa-bajnok és világbajnoki negyedik helyezett masters csapata. A fiúk sok-sok órán át utaznak a dél-koreai Kvandzsuba, hogy ott, a 40+ kategóriában ismét bizonyíthassanak. Edzőjük Pék Gyula, aki az elmúlt évben nagyon kemény edzéseket tartott a senior sportolóknak, akik közül többen is az Oázis SC edzői, vezetői. A BVSC-uszodában minden kedden, és csütörtökön délidőben komoly úszás, kapura lövés és rengeteg technikai edzés szerepelt a programban. Az Oázis SC együtt készült a Millennium Masters csapatával. Nagyon drukkolunk nekik, hogy kibírják a repülőutat, az időbeni átállást, megkezdjék a csoportmérkőzéseket és sikerrel vegyék az akadályokat. Hajrá Oázis!" - áll az Oázis SC közleményében.

A csapat tagjai
Hátsó sor balról-jobbra: Bagossy Zoltán, dr. Golopencza Péter, Tiba Péter, Budaházi Balázs, Tóth-Deme Miklós, dr. Tóth Béla,
Első sor balról-jobbra: Vermes Dávid, Ugray Zoltán, Viola Róbert, Pék Gyula, Ábrahám István, Vankó Péter
 
Vízilabda hírek