cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Teljes kerettel folytatódik a felkészülés a világbajnokságra

2019. június 26. 12:00

Szerdán reggel kompletté vált a júliusi, kvangdzsui világbajnokságra készülő férfiválogatott kerete. A Férfi Világliga Szuperdöntője alatt itthon készülő tizenkét játékoshoz ma reggel öten csatlakoztak a belgrádi csapatból - Bátori Bence, Jansik Dávid, Kovács Gergő és Német Toni mellett Pászor Mátyás is meghívót kapott.

17. Ennyien folytatják a felkészülést Märcz Tamás irányításával a július 12. és 28. között Dél-Koreában, Kvangdzsuban megrendezésre kerülő világbajnokságra. A belgrádi Férfi Világliga Szuperdöntőjével egy időben 12-en itthon készültek Németh Zsolt, Mátéfalvy Csaba és Zala György vezérletével - hozzájuk csatlakozott ma reggel Bátori Bence, Jansik Dávid, Kovács Gergő, valamint Német Toni. És Pásztor Mátyás, akit a belgrádi keretszűkítés után, a szövetségi kapitány döntése alapján szintén edzésbe állt.
 
Férfiválogatottunk a napokban Hollandiával gyakorol, majd vasárnaptól keddig a hazai rendezésű, rangos nemzetközi tornán, a BENU-kupán vesz részt. A mieink sorrendben Franciaország, Hollandia és Görögország ellen játszanak majd a Hajós-uszodában. A háromnapos megméretésre már megvásárolhatóak a belépőjegyek. A csapat minden szurkolót szeretettel várnak, nagyon számítanak a pólószimpatizánsok támogatására!
 
A válogatott vb-kerete
Kapusok: Nagy 
Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Hárai Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szolnok), Jansik Szilárd (FTC), Kovács Gergő (OSC), Mezei Tamás (FTC), Manhercz Krisztián (OSC), Német Toni (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)
(A játékosok klubjaként azt a csapatot jelöltük meg, amelyből kiharcolták a kerettagságot)
 
BENU-kupa, nemzetközi férfitorna - jegyek itt!
A program
2019. június 30., vasárnap
Görögország-Hollandia, 16:30
Magyarország-Franciaország, 19:30
2019. július 1., hétfő
Görögország- Franciaország, 16:00
Magyarország-Hollandia, 19:30 
2019. július 2., kedd 
Hollandia- Franciaország, 16:00 
Magyarország-Görögország, 19:30
Vízilabda hírek
Férfi válogatott