Kemény Dénes szerint Cseh Sándor zseniális húzása döntötte el a BL-finálét

Az MVLSZ elnöke amondó, Cseh Sándor szolnoki edző „abnormális” időkérése volt a megnyert Bajnokok Ligája-döntő kulcsmomentuma. Nagy Viktorral közösen volt az M4Sport Sport7fő vendége.

BL Hatos Döntő: minden szinten siker!

Parádés eseménnyel és magyar BL-győzelemmel avatták fel a vízilabdázók a Duna Arénát. A Hatos Döntőn nem csupán a magyar csapatok, azaz az elődöntőbe jutó Eger és a győztes Szolnok vizsgáztak jelesre, hanem a szervezők is, a 2014-es Eb-t és a 2016-os BL hatos döntőt követően újabb pólós csúcseseménynek adott otthont a magyar főváros.

BL hatos döntő: fantasztikus élmény!

Pályafutása első Bajnokok Ligája-döntőjében szerepelt Nagy Viktor, és a Szolnoki Dózsa-Közgép kapusa rögtön győzelmet ünnepelhetett.

BL hatos döntő: ez a szezon egy csoda volt

Boldog és fülig érő szájú szolnoki játékosok érkeztek az interjúzónába, ahol örömmel meséltek újra meg újra a Dubrovnik legyőzésével megszerzett Bajnokok Ligája-győzelemről.

BL hatos döntő: Csapat, extrákkal

A Szolnok lett a 2016–2017-es idény legjobb csapata a Bajnokok Ligájában, de Cseh Sándor edző szerint a döntő megnyeréséhez az egyéni teljesítmények is kellettek.

Íme, a Bajnokok Ligája győztes Szolnok!

A Cseh Sándor irányította csapat a csúcsra ért, idén mindent megnyert, amit megnyerhetett.

BL Hatos Döntő: Tízezer néző előtt a trónon a Szolnok!

Fennállás legnagyobb sikerét elérve, a fináléban a címvédő horvát Jug Dubrovnikot a Duna Arénában elképesztő hangulatban legyőzve (10–5) megnyerte a Bajnokok Ligáját Cseh Sándor csapata!

Final Kids: A Ferencváros a győztes

A férfi Bajnokok Ligája remek kísérőprogramjában, az U15-ös tornán ezúttal 14 csapatot szerepelt köztük öt külföldi együttes. Az első két nap eredményei alapján vasárnap a helyosztókat rendezték. A bronzmeccsen a CN Barcelona a Jug Dubrovnikot, míg a fináléban a Ferencváros az olasz Savonát győzte le.

BL hatos döntő: évek óta szeretnék ezt

A Szolnoknak sikerült klubtörténelmet írnia azzal, hogy bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol a címvédő Jug Dubrovnik lesz az ellenfele.

BL Hatos döntő: még 1500 jegy szombatra!

Felszabadultak a görögök jegyei, a jegyed.hu oldalon válthatóak meg a várhatóan varázslatos hangulatú bronzmeccsre (15:15), és a fináléra (16:45)! És 14:30-kor megnyitó, már erre érdemes a Duna Arénába jönni!